Workmate

WORKMATE

Sander woont met zijn moeder en twee zussen op een flat. Voor klussen komen ze meestal bij hem. Laatst heeft hij de fiets van zijn moeder nog gerepareerd. Van een vriend leende hij toen zo'n handige Workmate. In de keuken heeft hij toen de klus geklaard, want in de berging beneden in de koude kelder is weinig licht en ruimte. Werken in de keuken is gewoon veel gezelliger! Laatst heeft zijn moeder gevraagd of hij niet een kastje voor de stereo-apparaatuur kan maken. Sander weet: je kan wel een keer lenen, maar je moet niet blijven zeuren. Daarom heeft hij zijn  zinnen gezet op zo'n handige Workmate. Als hij er met Arnoud -zijn boezemvriend- over praat heeft Arnoud wel een idee. Peinzend zegt hij: "Aan zo'n Workmate zitten veel onderdelen van metaal. En op school maken we ook veel metalen werkstukken, zoals laatst die buitenlantaarn. Misschien voelt de praktijkinstructeur er wel voor om zo'n Workmate door ons te laten maken." Ze besluiten eerst zoveel mogelijk informatie van het internet te plukken, en dan met een gedegen voorstel te komen. "Dan moet het vast lukken", zegt Arnoud. 

Colofon

Het arrangement Workmate is gemaakt met Wikiwijs van Kennisnet. Wikiwijs is hét onderwijsplatform waar je leermiddelen zoekt, maakt en deelt.

Auteur
jan Je moet eerst inloggen om feedback aan de auteur te kunnen geven.
Laatst gewijzigd
2012-10-06 13:34:25
Licentie

Dit lesmateriaal is gepubliceerd onder de Creative Commons Naamsvermelding-GelijkDelen 3.0 Nederland licentie. Dit houdt in dat je onder de voorwaarde van naamsvermelding en publicatie onder dezelfde licentie vrij bent om:

  • het werk te delen - te kopiëren, te verspreiden en door te geven via elk medium of bestandsformaat
  • het werk te bewerken - te remixen, te veranderen en afgeleide werken te maken
  • voor alle doeleinden, inclusief commerciële doeleinden.

Meer informatie over de CC Naamsvermelding-GelijkDelen 3.0 Nederland licentie.

Aanvullende informatie over dit lesmateriaal

Van dit lesmateriaal is de volgende aanvullende informatie beschikbaar:

Toelichting
CGO-opdracht voor studenten werktuigbouwkunde in de BVE-sector. Vaardigheden: lassen , een oppervlaktebehandeling toepassen
Leerniveau
MBO, Niveau 2: Basisberoepsopleiding; MBO, Niveau 3: Vakopleiding; MBO, Niveau 4: Middenkaderopleiding;
Leerinhoud en doelen
Werktuigbouwkunde;
Eindgebruiker
leerling/student
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Trefwoorden
cgo, cgo leertaken werktuigbouwkunde, leertaak, leertaak techniek, leertaak werktuigbouw, leertaak werktuigbouwkunde, leertaken techniek, leertaken werktuigbouwkunde, techniek, werktuigbouw
close
Colofon
gemaakt met Wikiwijs van kennisnet-logo
open