Let's play darts

LET's PLAY DARTS!!!

Sinds Raymond van Barneveld de World Professional Darts Championship  heeft gewonnen is het darten ook in Nederland een hele populaire sport. Aan een goede dartpijl worden eisen gesteld aan het gewicht, de vorm en de materiaalsoort. Een van jouw praktijkleraren, zelf een verwoed darter heeft het plan opgevat zelf dartpijlen te maken. Aan de bij de desbetreffende kerntaak behorende prestatieindicator/competentie te weten (conisch)draaien en schroefdraad snijden, kan dan gelijk worden voldaan. Jullie leraar heeft al een tekening van de body van een dartpijl gemaakt. Natuurlijk mag je ook een tekening van de body naar eigen inzicht maken. Onder INFORMATIEBRONNEN vindt je informatie over de dartpunten en tails.
Natuurlijk wordt het maken van dit leuke werkstuk afgesloten met een dartwedstrijd, waarbij een leuke prijs is te winnen!

 

Colofon

Het arrangement Let's play darts is gemaakt met Wikiwijs van Kennisnet. Wikiwijs is hét onderwijsplatform waar je leermiddelen zoekt, maakt en deelt.

Auteur
jan Je moet eerst inloggen om feedback aan de auteur te kunnen geven.
Laatst gewijzigd
2012-10-07 18:33:50
Licentie

Dit lesmateriaal is gepubliceerd onder de Creative Commons Naamsvermelding-GelijkDelen 3.0 Nederland licentie. Dit houdt in dat je onder de voorwaarde van naamsvermelding en publicatie onder dezelfde licentie vrij bent om:

  • het werk te delen - te kopiëren, te verspreiden en door te geven via elk medium of bestandsformaat
  • het werk te bewerken - te remixen, te veranderen en afgeleide werken te maken
  • voor alle doeleinden, inclusief commerciële doeleinden.

Meer informatie over de CC Naamsvermelding-GelijkDelen 3.0 Nederland licentie.

Aanvullende informatie over dit lesmateriaal

Van dit lesmateriaal is de volgende aanvullende informatie beschikbaar:

Toelichting
CGO-opdracht voor studenten werktuigbouwkunde in de BVE-sector. Vaardigheden: langsdraaien , conisch draaien , groeven steken en inwendig schroefdraad snijden
Leerniveau
MBO, Niveau 2: Basisberoepsopleiding; MBO, Niveau 3: Vakopleiding; MBO, Niveau 4: Middenkaderopleiding;
Leerinhoud en doelen
Werktuigbouwkunde;
Eindgebruiker
leerling/student
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Trefwoorden
cgo, cgo leertaken werktuigbouwkunde, leertaak, leertaak techniek, leertaak werktuigbouw, leertaak werktuigbouwkunde, leertaken techniek, leertaken werktuigbouwkunde, techniek, werktuigbouw
close
Colofon
gemaakt met Wikiwijs van kennisnet-logo
open