Handleiding Inzicht in ict-voorwaarden

Handleiding Inzicht in ict-voorwaarden

Inleiding

Deze handleiding is gemaakt voor de KennisnetWijzer-tool Inzicht in ict-voorwaarden en geeft uitleg over het gebruik en de toepassing van de tool. Het is aan te raden om deze handleiding te lezen wanneer je nog niet eerder met de tool hebt gebruikt, zodat je deze op een effectieve manier kunt inzetten in jouw werkcontext.

In deze handleiding ontdek je wat de bedoeling is van de verschillende stappen die je doorloopt met Inzicht in ict-voorwaarden, zodat je zoveel mogelijk waarde haalt uit het proces. Uitleg over de functionaliteiten en werking van de tool worden in de tool zelf uitgelegd. Klik daarvoor op de hulpknop rechtsboven in het scherm nadat je Inzicht in ict-voorwaarden bent gestart.

  Onderwijssegment

Primair onderwijs
Voortgezet onderwijs

Doelgroep De informatiemanager, (bovenschools) ict-coördinator of FG is meestal de expert voor de vraagstukken waar Inzicht in ict-voorwaarden geschikt voor zijn. Hij of zij kan de tool invullen en andere collega’s betrekken bij het doorlopen van de tool. Schoolleiders en bestuurders kunnen betrokken worden bij het invullen van de tool en bij de bespreking van de rapportage.
Aantal deelnemers Eén persoon vult de tool in (start een sessie), indien nodig samen met of met input van collega’s. Het kan nuttig zijn om verschillende personen in de organisatie zelfstandig een sessie te laten doorlopen, zodat je de resultaten kunt vergelijken. Bijvoorbeeld als bestuur met meerdere scholen, indien een compleet beeld geschetst moet worden.
Totale tijdsduur 60 tot 100 minuten

Colofon

Het arrangement Handleiding Inzicht in ict-voorwaarden is gemaakt met Wikiwijs van Kennisnet. Wikiwijs is hét onderwijsplatform waar je leermiddelen zoekt, maakt en deelt.

Laatst gewijzigd
2023-01-18 16:22:33
Licentie

Dit lesmateriaal is gepubliceerd onder de Creative Commons Naamsvermelding 4.0 Internationale licentie. Dit houdt in dat je onder de voorwaarde van naamsvermelding vrij bent om:

  • het werk te delen - te kopiëren, te verspreiden en door te geven via elk medium of bestandsformaat
  • het werk te bewerken - te remixen, te veranderen en afgeleide werken te maken
  • voor alle doeleinden, inclusief commerciële doeleinden.

Meer informatie over de CC Naamsvermelding 4.0 Internationale licentie.

Naast Kennisnet heeft ook toetsexpert Koen Voermans een grote rol gespeeld in de totstandkoming van de thema's m.b.t. Digitaal toetsen. 

Aanvullende informatie over dit lesmateriaal

Van dit lesmateriaal is de volgende aanvullende informatie beschikbaar:

Toelichting
Deze handleiding laat zien hoe de Kennisnetwijzertool "Inzicht in ict-voorwaarden" ingezet kan worden, zowel qua proces als praktisch gebruik.
Eindgebruiker
leraar
Moeilijkheidsgraad
makkelijk
Studiebelasting
0 uur en 15 minuten
Trefwoorden
ict-voorwaarden

Gebruikte Wikiwijs Arrangementen

Kennisnetwijzer. (2021).

Handleiding Leeromgeving in Kaart

https://maken.wikiwijs.nl/168383/Handleiding_Leeromgeving_in_Kaart

close
Colofon
gemaakt met Wikiwijs van kennisnet-logo
open