Colofon
Het arrangement Persoonlijk Profileren is gemaakt met Wikiwijs van Kennisnet. Wikiwijs is hét onderwijsplatform waar je leermiddelen zoekt, maakt en deelt.
Introductie op het keuzedeel
Jezelf profileren betekent letterlijk 'jezelf kenschetsen' of 'karakteriseren'. Mensen die zichzelf goed weten te profileren, behalen sneller hun doelen en zijn hiermee succesvoller.
Tijdens deze opleiding (MZ/SW) is het van groot belang dat jij jezelf als instrument gaat zien. Het werken met mensen (cliënten) doe je voornamelijk door jezelf in te zetten. Dit keuzedeel Persoonlijk Profileren zorgt ervoor dat jij weet waar je nu staat en waar je aan het einde van de opleiding moet zijn.
Tijdens dit keuzedeel ben jij voornamelijk bezig met de volgende vragen:
- Hoe haal je het beste uit jezelf naar boven?
- Wat zijn je talenten en kwaliteiten?
- Beren op de weg; wat weerhoudt mij om vrij te profileren/bewegen?
- Hoe kom je over op anderen, wat neem je waar en wat neemt je omgeving waar?
- Hoe profileer je op een daadkrachtige manier?
- Hoe communiceer je helder, en wanneer nodig overtuigend, waar je wensen en belangen liggen?
In dit keuzedeel leer je hoe je jezelf sterker kunt profileren en hoe je optimaal gebruik kunt maken van je talenten en vermogens.
Je bent en blijft 100% jezelf,maar dan wel de beste versie van jezelf!
Het arrangement Persoonlijk Profileren is gemaakt met Wikiwijs van Kennisnet. Wikiwijs is hét onderwijsplatform waar je leermiddelen zoekt, maakt en deelt.
Het volledige arrangement is in de onderstaande formaten te downloaden.
Leeromgevingen die gebruik maken van LTI kunnen Wikiwijs arrangementen en toetsen afspelen en resultaten terugkoppelen. Hiervoor moet de leeromgeving wel bij Wikiwijs aangemeld zijn. Wil je gebruik maken van de LTI koppeling? Meld je aan via info@wikiwijs.nl met het verzoek om een LTI koppeling aan te gaan.
Maak je al gebruik van LTI? Gebruik dan de onderstaande Launch URL’s.
Wil je de Launch URL’s niet los kopiëren, maar in één keer downloaden? Download dan de IMSCC package.
Wikiwijs lesmateriaal kan worden gebruikt in een externe leeromgeving. Er kunnen koppelingen worden gemaakt en het lesmateriaal kan op verschillende manieren worden geëxporteerd. Meer informatie hierover kun je vinden op onze Developers Wiki.