Keuzedeel Digitale Vaardigheden Gevorderd

Keuzedeel Digitale Vaardigheden Gevorderd

Welkom in de wereld van morgen

We leven in de 21-e eeuw. De wereld om ons heen verandert sneller dan ooit en de technologie maakt meer mogelijk dan we tot voor kort dachten. Dit vraagt om werknemers die geleerd hebben om te gaan met die snelle veranderingen en met die nieuwe technische mogelijkheden. Er is meer nodig dan alleen goed vakmanschap. Banen verdwijnen, de inhoud en manier van werken verandert en er ontstaan steeds nieuwe banen.

Verder zie je dat de vast baan steeds minder bestaat. Je moet dus heel breed zijn opgeleid om in staat te zijn nieuwe kansen die zich voordoen te kunnen grijpen. Samenwerken, communiceren, ICT-vaardigheden, creativiteit zijn bij bijna alle banen nodig.

Het keuzedeel Digitale Vaardigheden Gevorderd is zo opgezet dat je kennis maakt met een heel breed scala aan digitale vaardigheden, die je in staat stellen kansen te benutten en nieuwe wegen in te slaan.

Veel succes.

Het keuzedeel Digitale Vaardigheden Gevorderd wordt aangeboden in combinatie met veel nieuwe kwalificatiedossiers. De totale studielast bedraagt 240 uur. Hieronder vind je een link naar de volledige en officiële tekst van het keuzedeel. Het lesmateriaal is ingedeeld naar kerntaken en werkprocessen.

 

Open bestand Het volledige dossier kun je hier lezen

Colofon

Het arrangement Keuzedeel Digitale Vaardigheden Gevorderd is gemaakt met Wikiwijs van Kennisnet. Wikiwijs is hét onderwijsplatform waar je leermiddelen zoekt, maakt en deelt.

Laatst gewijzigd
2016-11-25 13:58:28
Licentie
CC Naamsvermelding 3.0 Nederland licentie

Dit lesmateriaal is gepubliceerd onder de Creative Commons Naamsvermelding 3.0 Nederlands licentie. Dit houdt in dat je onder de voorwaarde van naamsvermelding vrij bent om:

  • het werk te delen - te kopiëren, te verspreiden en door te geven via elk medium of bestandsformaat
  • het werk te bewerken - te remixen, te veranderen en afgeleide werken te maken
  • voor alle doeleinden, inclusief commerciële doeleinden.

Meer informatie over de CC Naamsvermelding 3.0 Nederland licentie.

Disclaimer: We hebben zo goed mogelijk geprobeerd om alle bronnen die we gebruiken te noemen. In het hoofdarrangement is daartoe een aparte sectie opgenomen waarin alle bronnen worden opgesomd.

Dit onderwijsarrangement is uitsluitend bedoeld voor gebruik in het onderwijs aan MBO-scholen in Nederland en uitsluitend toegankelijk via de dienst Wikiwijs van Kennisnet.

Mocht u als rechthebbende van een bron bezwaar hebben tegen het gebruik van uw materiaal dan verzoeken wij u dit te melden bij de auteurs.

Aanvullende informatie over dit lesmateriaal

Van dit lesmateriaal is de volgende aanvullende informatie beschikbaar:

Eindgebruiker
leerling/student
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld

Bronnen

Bron Type
https://youtu.be/9VmzrGbd-Ac
https://youtu.be/9VmzrGbd-Ac
Video
Ga naar de lessenserie van kerntaak 1
http://maken.wikiwijs.nl/67488/Digitale_Vaardigheden_Gevorderd_Kerntaak_1
Link
Ga naar de lessenserie van kerntaak 2
http://maken.wikiwijs.nl/67699/Digitale_Vaardigheden_Gevorderd_Kerntaak_2
Link
Ga naar de lessenserie van kerntaak 3
http://maken.wikiwijs.nl/67715/Digitale_Vaardigheden_Gevorderd_Kerntaak_3
Link
close
gemaakt met Wikiwijs van kennisnet-logo
open