EN/K&C - R-E-S-P-E-C-T, find out what it means to me

EN/K&C - R-E-S-P-E-C-T, find out what it means to me

0. Info startweek

  • Inleiding in twee zinnen, vooral gericht op inhoud: In deze quest kun je drie mini-quests maken die allemaal te maken hebben met de soulzangeres Aretha Franklin, bekend van haar grootste hit Respect. De eerste gaat over het leven van Aretha Franklin en over de muziekstijlen waar zij mee bekend geworden is. De tweede gaat over de burgerrechtenbeweging in Amerika in de jaren '60, waar Aretha veel voor gedaan heeft, en over protestliederen in bredere zin. De laatste gaat over filmkunde: wat maakt een goede film en wie bepaalt dat? Je gaat zelf naar een of meer films kijken, waaronder een biopic over Aretha, en die analyseren als een echte filmrecensent.
  • Aantal XM: 3x mini-quest van 5 xm (5-15 xm)
  • Coaches die de quest begeleiden: Mevrouw Wams en mevrouw van Westrop
  • Begeleiding met Blox, aantal en start: Deze quest is zelfstandig door te lopen; je kunt terecht voor vragen en feedback bij de K&C BloX en/of de Engels BloX. In de loop van periode 4 wordt een muzikale workshop gospel zingen georganiseerd waar jij als deelnemer aan deze quest voorrang op hebt.
  • Building Learning Power: Interactie: je werkt aan je empathie door je te verdiepen in iemands biografie en in de burgerrechten.
  • Belangrijkste opbrengsten: bij elke mini-quest heb je de keuze uit meerdere verwerkingsopdrachten, variërend van een poster tot een karaoke-optreden. Jij kiest!

 

Colofon

Het arrangement EN/K&C - R-E-S-P-E-C-T, find out what it means to me is gemaakt met Wikiwijs van Kennisnet. Wikiwijs is hét onderwijsplatform waar je leermiddelen zoekt, maakt en deelt.

Laatst gewijzigd
2022-03-22 09:18:53
Licentie

Dit lesmateriaal is gepubliceerd onder de Creative Commons Naamsvermelding 4.0 Internationale licentie. Dit houdt in dat je onder de voorwaarde van naamsvermelding vrij bent om:

  • het werk te delen - te kopiëren, te verspreiden en door te geven via elk medium of bestandsformaat
  • het werk te bewerken - te remixen, te veranderen en afgeleide werken te maken
  • voor alle doeleinden, inclusief commerciële doeleinden.

Meer informatie over de CC Naamsvermelding 4.0 Internationale licentie.

Aanvullende informatie over dit lesmateriaal

Van dit lesmateriaal is de volgende aanvullende informatie beschikbaar:

Toelichting
-
Eindgebruiker
leerling/student
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Studiebelasting
4 uur en 0 minuten
close
gemaakt met Wikiwijs van kennisnet-logo
open