Vaardigheden student

Vaardigheden student

Inleiding

Niet alleen in het examen maar ook in je latere carriere zul je opdrachten moeten uitvoeren. Vaak staan deze onder tijdsdruk. Dan is het van groot belang dat je dan niet alleen over je kennis (wat je weet), maar ook over belangrijke vaardigheden (wat je kunt) paraat hebt.
Bij die vaardigheden horen bijvoorbeeld: proefopstellingen bouwen, meetgegevens verzamelen, berekeningen uitvoeren, grafieken lezen en tekenen, verslag maken enzovoort. In deze WikiWijs gaan enkele van deze vaardigheden behandeld worden. Bij een goede voorbereiding zul je hier weinig nieuwe zaken tegen komen, maar misschien kunnen de verschillende tips je toch nog net even meer 'op scherp' zetten.

Colofon

Het arrangement Vaardigheden student is gemaakt met Wikiwijs van Kennisnet. Wikiwijs is hét onderwijsplatform waar je leermiddelen zoekt, maakt en deelt.

Laatst gewijzigd
2018-04-05 10:12:47
Licentie
CC Naamsvermelding 4.0 Internationale licentie

Dit lesmateriaal is gepubliceerd onder de Creative Commons Naamsvermelding 4.0 Internationale licentie. Dit houdt in dat je onder de voorwaarde van naamsvermelding vrij bent om:

  • het werk te delen - te kopiëren, te verspreiden en door te geven via elk medium of bestandsformaat
  • het werk te bewerken - te remixen, te veranderen en afgeleide werken te maken
  • voor alle doeleinden, inclusief commerciële doeleinden.

Meer informatie over de CC Naamsvermelding 4.0 Internationale licentie.

Aanvullende informatie over dit lesmateriaal

Van dit lesmateriaal is de volgende aanvullende informatie beschikbaar:

Toelichting
MBO Studenten doen veel kennis op tijdens hun studie op school en in de praktijk. Maar deze kennis moet ook worden toegepast. Daarmee wordt kennis ook omgezet in vaardigheden. Maar omdat te kunnen zijn enkele basisvaardigheden noodzakelijk. In deze WikiWijs komen enkele onderwerpen aanbod die handig zijn bij het doen van onderzoek of het maken van een verslag. Het omzetten van simpele formules en het rekenen met eenheden en grootheden evenals voorvoegsels zoals kilo en milli komen voorbij. Deze module is in ontwikkeling en uitbreidingen en suggesties zijn welkom.
Eindgebruiker
leerling/student
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Trefwoorden
basis vaardigheden, mbo, student

Gebruikte Wikiwijs Arrangementen

Service Medewerker breed - Burgerschap - Stadskanaal. (z.d.).

Vaardigheden student - burgerschap

https://maken.wikiwijs.nl/121880/Vaardigheden_student___burgerschap

close
gemaakt met Wikiwijs van kennisnet-logo
open