Handleiding microsoft forms

Handleiding microsoft forms

Wat is microsoft forms?

Met Microsoft Forms kunt u binnen de omgeving van TCR: formatieve toetsen,huiswerkcontrole, enquêtes en peilingen houden en snel de resultaten bekijken die binnenkomen. Wanneer u een toets of formulier maakt, kunt u anderen uitnodigen om dit in te vullen via een webbrowser, zelfs op mobiele apparaten. Zodra de resultaten zijn ingediend, kunt u de ingebouwde analyse gebruiken om de antwoorden te evalueren en automatisch van feedback voorzien . Formuliergegevens, zoals toetsresultaten, kunnen eenvoudig worden geëxporteerd naar Excel voor aanvullende analyse of beoordeling.

 

Stel u bent docent scheikunde en wilt een kleine overhoring (formatieve toets ) over Elementen en verbindingen geven tijdens de les scheikunde en u wilt de gegevens direct online in kunnen zien om de klas na de overhoring van feedback op de antwoorden te kunnen voorzien. dan kunt u miccrosoft forms gebruiken voor het maken van de overhoring, delen met de studenten, het  verzamelen van de resultaten van individuele studenten of de klas.U kunt vervolgens deze resultaten via het digibord laten zien aan de klas en feedback geven op individuele antwoorden of klassenresultaat.

Colofon

Het arrangement Handleiding microsoft forms is gemaakt met Wikiwijs van Kennisnet. Wikiwijs is hét onderwijsplatform waar je leermiddelen zoekt, maakt en deelt.

Laatst gewijzigd
2017-10-09 14:55:27
Licentie

Dit lesmateriaal is gepubliceerd onder de Creative Commons Naamsvermelding 3.0 Nederlands licentie. Dit houdt in dat je onder de voorwaarde van naamsvermelding vrij bent om:

  • het werk te delen - te kopiëren, te verspreiden en door te geven via elk medium of bestandsformaat
  • het werk te bewerken - te remixen, te veranderen en afgeleide werken te maken
  • voor alle doeleinden, inclusief commerciële doeleinden.

Meer informatie over de CC Naamsvermelding 3.0 Nederland licentie.

Aanvullende informatie over dit lesmateriaal

Van dit lesmateriaal is de volgende aanvullende informatie beschikbaar:

Toelichting
bedoeld voor docenten die een online toets, enquete of peiling willen maken
Eindgebruiker
leerling/student
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
close
Colofon
gemaakt met Wikiwijs van kennisnet-logo
open