Werken met leerlijnen

Werken met leerlijnen

Welkom

Welkom bij de cursus
'Werken met leerlijnen'


Na deze cursus heb je een beeld waar een leerlijn minimaal aan moet voldoen en waarom je met leerlijnen zou werken. Als je de hele cursus doorgenomen hebt, is je leerlijn klaar voor gebruik.

Deze cursus is voor en door docenten ontwikkeld en helpt scholen om zelf leerlijnen te kunnen ontwikkelen. De inhoud is tot stand gekomen met hulp van docenten van ’t R@velijn en het Omnia College.

Heb je nog vragen tijdens of na het volgen van deze cursus? Neem dan contact op met Schoolinfo (info@schoolinfo.nl) om in contact te komen met andere docenten die hiermee bezig zijn.

Colofon

Het arrangement Werken met leerlijnen is gemaakt met Wikiwijs van Kennisnet. Wikiwijs is hét onderwijsplatform waar je leermiddelen zoekt, maakt en deelt.

Auteur
Schoolinfo
Laatst gewijzigd
2019-08-15 15:55:35
Licentie

Dit lesmateriaal is gepubliceerd onder de Creative Commons Naamsvermelding-GelijkDelen 3.0 Nederland licentie. Dit houdt in dat je onder de voorwaarde van naamsvermelding en publicatie onder dezelfde licentie vrij bent om:

  • het werk te delen - te kopiëren, te verspreiden en door te geven via elk medium of bestandsformaat
  • het werk te bewerken - te remixen, te veranderen en afgeleide werken te maken
  • voor alle doeleinden, inclusief commerciële doeleinden.

Meer informatie over de CC Naamsvermelding-GelijkDelen 3.0 Nederland licentie.

Deze cursus is tot stand gekomen in samenwerking tussen het project Leerling 2020 van Schoolinfo, Flooow (redactie en projectmanagement) en Zelfspot (audiovisuele producties).

Aanvullende informatie over dit lesmateriaal

Van dit lesmateriaal is de volgende aanvullende informatie beschikbaar:

Toelichting
In deze cursus leer je niet alleen hoe je een leerlijn voor het vo kunt ontwikkelen, je maakt ook meteen een eigen leerlijn! Een leerlijn geeft per vak of thema aan hoe leerlingen van het startniveau tot de kerndoelen komen. Belangrijke mijlpalen in het bereiken van een kerndoel op de leerlijn noemen we subdoelen. De bouwstenen van het subdoel worden gevormd door leerdoelen.
Eindgebruiker
leraar
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Trefwoorden
arrangeren, leerdoelen, leerlijn, leerlijnen, leerling2020, lesmateriaal maken, lessen bouwen, ontwerpen, schoolinfo, voortgezet onderwijs

Downloaden

Het volledige arrangement is in de onderstaande formaten te downloaden.

Metadata

LTI

Leeromgevingen die gebruik maken van LTI kunnen Wikiwijs arrangementen en toetsen afspelen en resultaten terugkoppelen. Hiervoor moet de leeromgeving wel bij Wikiwijs aangemeld zijn. Wil je gebruik maken van de LTI koppeling? Meld je aan via info@wikiwijs.nl met het verzoek om een LTI koppeling aan te gaan.

Maak je al gebruik van LTI? Gebruik dan de onderstaande Launch URL’s.

Arrangement

IMSCC package

Wil je de Launch URL’s niet los kopiëren, maar in één keer downloaden? Download dan de IMSCC package.

Meer informatie voor ontwikkelaars

Wikiwijs lesmateriaal kan worden gebruikt in een externe leeromgeving. Er kunnen koppelingen worden gemaakt en het lesmateriaal kan op verschillende manieren worden geëxporteerd. Meer informatie hierover kun je vinden op onze Developers Wiki.

close
gemaakt met Wikiwijs van kennisnet-logo
open