Printen / kopieren

Printen / kopieren

Inloggen Paycube/ pasje koppelen

Bij de printer-/kopieermachine kan worden gekopieerd, geprint en gescand. De meeste machines zijn uitgerust met een betaalapparaat, genaamd Paycube.

Sensor

Een onbekende (niet gekoppelde) kaart zal worden herkend en op het touchscreen verschijnt de vraag of de kaart aan het gebruikersaccount moet worden gekoppeld.

Kies “Ja” en vul dan je inloggegevens in. Deze gegevens zijn dezelfde als de inloggegevens van de computers. (NB. Druk voor meer leestekens op de CAPS toets).

Koppelen van je pas is alleen bedoeld om te voorkomen dat je telkens handmatig moet inloggen. De volgende keer kun je je identificeren door het aanbieden van de gekoppelde kaart.

Na inloggen/identificatie van de gebruiker is de Paycube klaar voor gebruik. Als je een gekoppelde kaart kwijt bent geraakt, dan heb je zelf de verantwoordelijkheid om de kaart van je gebruikersaccount te ontkoppelen. Dit kan door handmatig op een Paycube in te loggen en te kiezen voor de optie “Gebruikers”.

Tip: Je kunt in noodgevallen óók je OV-pasje koppelen  aan het systeem. Het is dan helaas niet mogelijk om je printtegoed op te waarderen ).

Als het pasje (reeds) gekoppeld is, zie je het hiernaast afgebeelde scherm verschijnen op de monitor.

Colofon

Het arrangement Printen / kopieren is gemaakt met Wikiwijs van Kennisnet. Wikiwijs is hét onderwijsplatform waar je leermiddelen zoekt, maakt en deelt.

Auteur
fion friedrichs Je moet eerst inloggen om feedback aan de auteur te kunnen geven.
Laatst gewijzigd
2017-08-16 15:33:28
Licentie

Dit lesmateriaal is gepubliceerd onder de Creative Commons Naamsvermelding 3.0 Nederlands licentie. Dit houdt in dat je onder de voorwaarde van naamsvermelding vrij bent om:

  • het werk te delen - te kopiëren, te verspreiden en door te geven via elk medium of bestandsformaat
  • het werk te bewerken - te remixen, te veranderen en afgeleide werken te maken
  • voor alle doeleinden, inclusief commerciële doeleinden.

Meer informatie over de CC Naamsvermelding 3.0 Nederland licentie.

Aanvullende informatie over dit lesmateriaal

Van dit lesmateriaal is de volgende aanvullende informatie beschikbaar:

Eindgebruiker
leerling/student
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
close
gemaakt met Wikiwijs van kennisnet-logo
open