Klas 2: Project de stad Den Helder

Klas 2: Project de stad Den Helder

Inleiding

Als afsluiting van dit schooljaar, maar ook van het vak M&M, gaan wij werken aan een project. Het project heeft alles te maken met jouw eigen omgeving. Het is de bedoeling dat je door middel van opdrachten jouw eigen omgeving leert kennen op het gebied van geschiedenis, aardrijkskunde en economie. Je mag zelf weten welke opdrachten je maakt en je mag ook zelf weten met wie je die opdrachten maakt. Je kunt er zelfs voor kiezen om de eerste opdracht met je ene vriend(in) te doen en de tweede opdracht met een andere.

Je zult zien dat bij elke opdracht eerst omschreven staat wat het doel is van de opdracht, oftewel wat je gaat leren bij die opdracht, de leerdoelen. Vervolgens staat er omschreven wat er van jou/jullie verwacht word. Als laatste zie je hoe de opdracht beoordeelt zal worden, ook wel hoe je de punten kunt verdienen.

Belangrijk om te weten:

  • Je moet eerst een opdracht afronden en inleveren voordat je verder gaat naar een volgende opdracht.
  • Voor sommige opdrachten moet je buiten school het een en ander gaan uitzoeken, bijvoorbeeld foto's maken. Dit mag eventueel onder schooltijd, MAAR als je dit wilt doen moet je eerst je plan van aanpak laten zien aan de docent EN de docent moet het goed keuren. Vervolgens maken jullie een duidelijk afspraak wanneer/wat/waar je dat gaat doen. De docent zal dit ook noteren in magister. Je gaat dus niet op eigen initiatief dit doen. Er moet altijd goedkeuring zijn.

Bij elke opdracht staat een rubric, met een onderdeel op expert krijg je 3 punten, met gevorderd 2 punten en beginner 1 punt. Uiteindelijk bepaalt het aantal punten je cijfer. Hieronder zie je een overzicht van het aantal punten gecombineerd met het cijfer:

Aantal punten: Cijfer:
Minder dan 10 3
11-17 3,5
18-23 4
24-29 4,5
30-35 5
36-41 5,5
42-47 6
48-53 6,5
54-59 7
60-65 7,5
66-71 8
72-77 8,5
78-83 9
84-89 9,5
Meer dan 90 10

 

 

Colofon

Het arrangement Klas 2: Project de stad Den Helder is gemaakt met Wikiwijs van Kennisnet. Wikiwijs is hét onderwijsplatform waar je leermiddelen zoekt, maakt en deelt.

Auteurs
Joyce Landman Je moet eerst inloggen om feedback aan de auteur te kunnen geven.
Laatst gewijzigd
2017-06-14 11:01:26
Licentie

Dit lesmateriaal is gepubliceerd onder de Creative Commons Naamsvermelding 3.0 Nederlands licentie. Dit houdt in dat je onder de voorwaarde van naamsvermelding vrij bent om:

  • het werk te delen - te kopiëren, te verspreiden en door te geven via elk medium of bestandsformaat
  • het werk te bewerken - te remixen, te veranderen en afgeleide werken te maken
  • voor alle doeleinden, inclusief commerciële doeleinden.

Meer informatie over de CC Naamsvermelding 3.0 Nederland licentie.

Aanvullende informatie over dit lesmateriaal

Van dit lesmateriaal is de volgende aanvullende informatie beschikbaar:

Eindgebruiker
leerling/student
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld

Downloaden

Het volledige arrangement is in de onderstaande formaten te downloaden.

Metadata

LTI

Leeromgevingen die gebruik maken van LTI kunnen Wikiwijs arrangementen en toetsen afspelen en resultaten terugkoppelen. Hiervoor moet de leeromgeving wel bij Wikiwijs aangemeld zijn. Wil je gebruik maken van de LTI koppeling? Meld je aan via info@wikiwijs.nl met het verzoek om een LTI koppeling aan te gaan.

Maak je al gebruik van LTI? Gebruik dan de onderstaande Launch URL’s.

Arrangement

IMSCC package

Wil je de Launch URL’s niet los kopiëren, maar in één keer downloaden? Download dan de IMSCC package.

Meer informatie voor ontwikkelaars

Wikiwijs lesmateriaal kan worden gebruikt in een externe leeromgeving. Er kunnen koppelingen worden gemaakt en het lesmateriaal kan op verschillende manieren worden geëxporteerd. Meer informatie hierover kun je vinden op onze Developers Wiki.

close
Colofon
gemaakt met Wikiwijs van kennisnet-logo
open