Tijdschriftencassette

TIJDSCHRIFTENCASSETTE

Minne fietst naar school. Hij is in een slecht humeur, omdat hij vanmorgen z'n mobieltje niet kon vinden, en nu zit hij zonder..... Zijn moeder heeft hem al ontelbare keren gezegd zijn bureau op te ruimen. Hij heeft nog steeds de gewoonte alle spullen op de plek te laten liggen waar ze het laatst nodig waren, waardoor hij regelmatig spullen kwijt is. Minne's vriendin Ilse heeft hem al eens gewezen op die handige tijdschriftencassettes die je aan elkaar kunt koppelen. Zij gebruikt ze zelf ook, niet alleen voor tijdschriften, maar ook voor haar schoolspullen.
Op school aangekomen ziet hij zijn klasgenoot Jonathan. "Ik heb ook zo'n zooi op mijn buro", erkent Jonathan, als Minne het er met hem over heeft. "Eigenlijk zijn het simpele dingen, die tijdschriftencassetes", zegt Jonathan. "Misschien kunnen we ze zelf maken", oppert Minne, "dan worden ze lekker stevig!" Ze maken alvast een schets en gaan daarmee naar de praktijkdocent die het wel een aardig idee vindt. Zelf vindt hij een paar metalen cassettes op zijn bureau ook geen slecht idee.....

Colofon

Het arrangement Tijdschriftencassette is gemaakt met Wikiwijs van Kennisnet. Wikiwijs is hét onderwijsplatform waar je leermiddelen zoekt, maakt en deelt.

Auteur
jan Je moet eerst inloggen om feedback aan de auteur te kunnen geven.
Laatst gewijzigd
2012-10-07 20:24:02
Licentie

Dit lesmateriaal is gepubliceerd onder de Creative Commons Naamsvermelding-GelijkDelen 3.0 Nederland licentie. Dit houdt in dat je onder de voorwaarde van naamsvermelding en publicatie onder dezelfde licentie vrij bent om:

  • het werk te delen - te kopiëren, te verspreiden en door te geven via elk medium of bestandsformaat
  • het werk te bewerken - te remixen, te veranderen en afgeleide werken te maken
  • voor alle doeleinden, inclusief commerciële doeleinden.

Meer informatie over de CC Naamsvermelding-GelijkDelen 3.0 Nederland licentie.

Aanvullende informatie over dit lesmateriaal

Van dit lesmateriaal is de volgende aanvullende informatie beschikbaar:

Toelichting
CGO-opdracht voor studenten werktuigbouwkunde in de BVE-sector. Vaardigheden: lassen van kunststof
Leerniveau
MBO, Niveau 2: Basisberoepsopleiding; MBO, Niveau 3: Vakopleiding; MBO, Niveau 4: Middenkaderopleiding;
Leerinhoud en doelen
Werktuigbouwkunde;
Eindgebruiker
leerling/student
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Trefwoorden
cgo, cgo leertaken werktuigbouwkunde, leertaak, leertaak techniek, leertaak werktuigbouw, leertaak werktuigbouwkunde, leertaken techniek, leertaken werktuigbouwkunde, techniek, werktuigbouw
close
Colofon
gemaakt met Wikiwijs van kennisnet-logo
open