Overzicht van de leereenheden van het Ontwikkelcentrum voor Groene Ruimte, LWM, Bos- en natuurbeheer en milieutoezicht. - kopie1

Overzicht van de leereenheden van het Ontwikkelcentrum voor Groene Ruimte, LWM, Bos- en natuurbeheer en milieutoezicht. - kopie1

Dit is jammer!

Helaas zijn de links veranderd. De meeste links werken niet meer. Het lijkt er op dat alle links aangepast moeten worden. 

Inmiddels heb ik een aantal links toch wel verbeterd. Bijvoorbeeld bij beplantingen, water, gras en landmeten. De herstelde links zijn te herkennen aan de woorden [Internetpagina] of [Video] tussen vierkante haakjes.

 

Inleiding

Het Ontwikkelcentrum heeft in de afgelopen jaren een groot aantal leereenheden gemaakt.

Dit zijn complete arrangementen waarbij de concrete beroepshandeling centraal staat. Met bewegende beelden wordt stap voor stap uitgelegd hoe de vakbekwaam medewerker de meest voorkomende werkzaamheden verricht. De theorie is vastgelegd in informatieblokjes, waarbij de nadruk ligt op beeldmateriaal. Verder vind je een oriëntatie, bronnen en links en hulpmiddelen (praktische informatie en invullijsten, die uitgeprint kunnen worden en meegenomen kunnen worden naar het werk). Op elk gewenst tijdstip kan je de interactieve toets doen die bij de leereenheid hoort.

NB: voor elk van deze leereenheden heb je de inlogcodes van Groen Kennisnet nodig. Het is handig om eerst in te loggen via je onderwijsinstelling en daarna de verschillende leereenheden aan te klikken.

 

Colofon

Het arrangement Overzicht van de leereenheden van het Ontwikkelcentrum voor Groene Ruimte, LWM, Bos- en natuurbeheer en milieutoezicht. - kopie1 is gemaakt met Wikiwijs van Kennisnet. Wikiwijs is hét onderwijsplatform waar je leermiddelen zoekt, maakt en deelt.

Auteur
Dick van der Neut Je moet eerst inloggen om feedback aan de auteur te kunnen geven.
Laatst gewijzigd
2019-05-15 10:44:50
Licentie

Dit lesmateriaal is gepubliceerd onder de Creative Commons Naamsvermelding 3.0 Nederlands licentie. Dit houdt in dat je onder de voorwaarde van naamsvermelding vrij bent om:

  • het werk te delen - te kopiëren, te verspreiden en door te geven via elk medium of bestandsformaat
  • het werk te bewerken - te remixen, te veranderen en afgeleide werken te maken
  • voor alle doeleinden, inclusief commerciële doeleinden.

Meer informatie over de CC Naamsvermelding 3.0 Nederland licentie.

Aanvullende informatie over dit lesmateriaal

Van dit lesmateriaal is de volgende aanvullende informatie beschikbaar:

Toelichting
Een overzicht van alle leereenheden van het ontwikkelcentrum voor groen, bos, water en milieu: grasvelden, beplantingen, faunavoorzieningen, vijvers, watergangen, ruimtelijke metingen, bodem, flora & fauna, etc.
Leerniveau
MBO, Niveau 2: Basisberoepsopleiding; Volwasseneneducatie, Niveau 1; MBO, Niveau 3: Vakopleiding; Volwasseneneducatie, Niveau 4; MBO, Niveau 4: Middenkaderopleiding; MBO, Niveau 1: Assistentenopleiding; Beroepsonderwijs en Volwasseneneducatie; Volwasseneneducatie, Niveau 3; Volwasseneneducatie, Niveau 2;
Eindgebruiker
leraar
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Studiebelasting
0 uur en 50 minuten
Trefwoorden
groen onderwijs, groenvoorziening, hovenier, mbo, watermanagement
close
Colofon
gemaakt met Wikiwijs van kennisnet-logo
open