Beeld en Geluid op school

Beeld en Geluid op school

Inleiding

Beeld en Geluid op school is een samenwerkingsverband tussen Teleac/NOT, Kennisnet  en het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid.
Duizenden (uren) televisieprogramma’s uit de archieven van Beeld en Geluid en de publieke omroepen zijn online gezet voor het onderwijs.
In verband met auteursrechten is het alleen beschikbaar voor het onderwijs en dus niet openbaar. Tot nu toe wordt het bekostigd door het Ministerie van OC&W en is het gebruik gratis voor scholen.

 

 

SBU: 8

Dit arrangement maakt deel uit van de digitale leerlijn "De docent competent!" van het Nova College. Klik hier voor het hoofdarrangement.

Op dit werk rust een Creative Commons CC BY-SA licentie.
Auteur: bernadet Sprenkeling, ROC Nova College

 

Colofon

Het arrangement Beeld en Geluid op school is gemaakt met Wikiwijs van Kennisnet. Wikiwijs is hét onderwijsplatform waar je leermiddelen zoekt, maakt en deelt.

Laatst gewijzigd
2019-12-12 16:16:59
Licentie
CC Naamsvermelding-GelijkDelen 3.0 Nederland licentie

Dit lesmateriaal is gepubliceerd onder de Creative Commons Naamsvermelding-GelijkDelen 3.0 Nederland licentie. Dit houdt in dat je onder de voorwaarde van naamsvermelding en publicatie onder dezelfde licentie vrij bent om:

  • het werk te delen - te kopiëren, te verspreiden en door te geven via elk medium of bestandsformaat
  • het werk te bewerken - te remixen, te veranderen en afgeleide werken te maken
  • voor alle doeleinden, inclusief commerciële doeleinden.

Meer informatie over de CC Naamsvermelding-GelijkDelen 3.0 Nederland licentie.

Gecontroleerd en gewijzigd November 2014 B.Sprenkeling

Aanvullende informatie over dit lesmateriaal

Van dit lesmateriaal is de volgende aanvullende informatie beschikbaar:

Toelichting
In dit arrangement wordt uitgelegd hoe Beeld en Geluid op School werkt. Voorheen was dit teleblik. Dit arrangement maakt deel uit van de digitale leerlijn "De docent competent!" van ROC Nova College.
Leerniveau
MBO, Niveau 2: Basisberoepsopleiding; Volwasseneneducatie, Niveau 1; MBO, Niveau 3: Vakopleiding; Volwasseneneducatie, Niveau 4; MBO, Niveau 4: Middenkaderopleiding; MBO, Niveau 1: Assistentenopleiding; Beroepsonderwijs en Volwasseneneducatie; Volwasseneneducatie, Niveau 3; Volwasseneneducatie, Niveau 2;
Eindgebruiker
leraar
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Trefwoorden
dlnova, dlroc, leerlijn, teleblik
close
Colofon
gemaakt met Wikiwijs van kennisnet-logo
open