Focusweek opdracht Engels januari 2021

Focusweek opdracht Engels januari 2021

Introductie

Over de focusweek opdracht voor Engels...

Voor Engels staan er twee opdrachten voor je klaar deze focusweek: een algemene taaltoets en een schrijfopdracht. De taaltoets is verplicht, de schrijfopdracht kun je eventueel - als je er niet aan toe komt - overslaan. Maar: als je ze allebei doet, geef je ons een zo compleet mogelijk beeld van je Engelse skills.

Je begint met de taaltoets. Kies het niveau dat je momenteel volgt in Holmwood's, óf een niveau hoger als je de uitdaging aan wilt gaan. Klik op de bijbehorende link en maak de toets. Je mag hierbij geen hulpmiddelen gebruiken. De taaltoets is alleen toegankelijk op woensdag 20 januari tussen 11.30 en 13.00.

Als je nog tijd hebt, doe je daarna de schrijfopdracht. Kies weer het juiste niveau. Hierbij mag je wel hulpmiddelen gebruiken zoals een woordenboek om losse woorden op te zoeken, het internet om informatie op te zoeken voor de schrijfopdrachten B1+, maar maak geen gebruik van Google Translate. De schrijfopdracht mag je eventueel ook later in de week afmaken. De schrijfopdracht lever je in via Seesaw en je stuurt je Engels coach een berichtje met de link naar je Seesaw post. Lever de schrijfopdracht uiterlijk vrijdagmiddag 22 januari in.

Colofon

Het arrangement Focusweek opdracht Engels januari 2021 is gemaakt met Wikiwijs van Kennisnet. Wikiwijs is hét onderwijsplatform waar je leermiddelen zoekt, maakt en deelt.

Laatst gewijzigd
2021-01-19 21:48:58
Licentie

Dit lesmateriaal is gepubliceerd onder de Creative Commons Naamsvermelding 4.0 Internationale licentie. Dit houdt in dat je onder de voorwaarde van naamsvermelding vrij bent om:

  • het werk te delen - te kopiëren, te verspreiden en door te geven via elk medium of bestandsformaat
  • het werk te bewerken - te remixen, te veranderen en afgeleide werken te maken
  • voor alle doeleinden, inclusief commerciële doeleinden.

Meer informatie over de CC Naamsvermelding 4.0 Internationale licentie.

Aanvullende informatie over dit lesmateriaal

Van dit lesmateriaal is de volgende aanvullende informatie beschikbaar:

Eindgebruiker
leerling/student
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld

Gebruikte Wikiwijs Arrangementen

Herbert Vissers eXplore. (2020).

Mini quest English/Deutsch/Español: Foreign Friday - Fremdsprache Freitag - Vamos hablar Viernes

https://maken.wikiwijs.nl/161899/Mini_quest_English_Deutsch_Espa_ol__Foreign_Friday___Fremdsprache_Freitag___Vamos_hablar_Viernes

close
Colofon
gemaakt met Wikiwijs van kennisnet-logo
open