Cursus BBT

Algemene informatie cursus BBT

Welkom bij de cursus BBT!​ Een must voor iedereen die met beton werkt!

Kennis van betontechnologie is van cruciaal belang voor iedereen die zich bezighoudt met het bouwen en onderhouden van betonconstructies. De basiskennis van betontechnologie die je in deze cursus opdoet is eigenlijk de minimale kennis die je moet hebben als je met beton werkt.

De cursus geldt als inleiding voor de opleidingen Betontechnoloog, Betontechnologisch adviseur en Betononderhoudskundige. Ook is het een aanrader voor constructeurs en aannemers.

 

Colofon

Het arrangement Cursus BBT is gemaakt met Wikiwijs van Kennisnet. Wikiwijs is hét onderwijsplatform waar je leermiddelen zoekt, maakt en deelt.

Laatst gewijzigd
2019-09-04 17:53:25
Licentie

Dit lesmateriaal is gepubliceerd onder de Creative Commons Naamsvermelding 4.0 Internationale licentie. Dit houdt in dat je onder de voorwaarde van naamsvermelding vrij bent om:

  • het werk te delen - te kopiëren, te verspreiden en door te geven via elk medium of bestandsformaat
  • het werk te bewerken - te remixen, te veranderen en afgeleide werken te maken
  • voor alle doeleinden, inclusief commerciële doeleinden.

Meer informatie over de CC Naamsvermelding 4.0 Internationale licentie.

© Copyright Betonvereniging 2018. Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie (tekst, beeld, geluid, video, etc) die u op deze site, en alle onderliggende pagina’s, aantreft bij de Betonvereniging of zijn gelicenceerd aan de Betonvereniging.

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door de Betonvereniging of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.

Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, mits de volgende copyright-tekst in elke copy aanwezig is: “© Copyright Betonvereniging”, mits copyright, handelsmerk en andere van toepassing zijnde teksten niet worden verwijderd en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.

De Betonvereniging voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website is niet toegestaan.

Aanvullende informatie over dit lesmateriaal

Van dit lesmateriaal is de volgende aanvullende informatie beschikbaar:

Toelichting
Een must voor iedereen die met beton werkt! Kennis van betontechnologie is van cruciaal belang voor iedereen die zich bezighoudt met het bouwen en onderhouden van betonconstructies. De basiskennis van betontechnologie die je in deze cursus opdoet is eigenlijk de minimale kennis die je moet hebben als je met beton werkt. De cursus dient als inleiding voor de opleidingen Betontechnoloog, Betontechnologisch adviseur en Betononderhoudskundige en is tevens een aanrader voor constructeurs en aannemers.
Eindgebruiker
leerling/student
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld

Bronnen

Bron Type
Van C0 naar SF3
https://youtu.be/UPy43uOlUXk
Video
https://www.youtube.com/watch?v=PJ7C7eHZuX0
https://www.youtube.com/watch?v=PJ7C7eHZuX0
Video

Gebruikte Wikiwijs Arrangementen

Betonvereniging. (z.d.).

Cursus BBT

https://maken.wikiwijs.nl/128173/Cursus_BBT

Betonvereniging - test. (z.d.).

Cursus BBT

https://maken.wikiwijs.nl/124809/Cursus_BBT

close
Colofon
gemaakt met Wikiwijs van kennisnet-logo
open