Formulieren voor de beroepspraktijkvorming (BPV)

Formulieren voor de beroepspraktijkvorming (BPV)

Inleiding

 

Tijdens de beroepspraktijkvorming/stage werkt de student met verschillende formulieren. In deze wiki kun je de formulieren en de toelichting daarop vinden.

Ondanks dat deze formulieren specifiek zijn voor studenten in Groningen, Friesland en Drenthe, kun je als werkbegeleider hier bruikbare tips uit halen.

 

 

PAP

Groningen / Drenthe / Friesland

In een PAP geeft de student aan, aan welke kerntaken, werkprocessen en leerdoelen zij gaat werken. Maar dat niet alleen. Zij beschrijft ook welke activiteiten zij daarbij gaat uitvoeren. Zie daarvoor de onderstaande documenten en het filmpje.

Open bestand PAP format

Open bestand PAP handleiding

Uitleg PAP werkbegeleider

Evaluatie

Groningen / Drenthe

De student vult ter voorbereiding van elke tussen- en eindevaluatie zelf één 360 graden feedbackformulier in en vraagt twee werkbegeleiders dit ook te doen. Van deze drie formulieren maakt zij een analyse. De analyse is een verplicht onderdeel van de tussen- en eindevaluatie.

Op de website van Netwerkzon kun je alle recente formulieren vinden die de student gebruikt.

.

Open bestand Urenoverzicht

Friesland

De student vult ter voorbereiding elke tussen- en eindevaluatie zelf één 360 graden feedbackformulier in en vraagt twee werkbegeleiders dit ook te doen. Van deze drie formulieren maakt zij een analyse. De analyse is een verplicht onderdeel van de tussen- en eindevaluatie.

Tijdens de stage zal de student ook ontwikkelingsgerichte en extra verdiepende opdrachten maken. Deze kun je hieronder vinden.

.

Open bestand Criteria oriëntatiestage

Open bestand Formulier 360 graden feedback beroepshouding

Open bestand Oriëntatieopdracht

Open bestand Aftekenlijst kraamvaardigheden

Open bestand Verdiepingsopdrachten tijdens de stage

Examens

Groningen / Drenthe / Friesland

De student komt met een examen. Als werkbegeleider is het goed om te weten waar het examen over gaat en wat jij als werkbegeleider gaat beoordelen. De beschrijving van de gedragsbeoordeling is hierbij belangrijk. Hoe je dit doet, wordt uitgelegd in onderstaande film.